Talking to the chakras

Talking to the Chakra’s (TTC) is een liefdevolle kosmische energie die je leert het lichaam weer te herinneren dat het een zelfhelend vermogen heeft. Bij een juiste, precieze aanraking zal er een seintje naar het brein gaan en deze geeft een seintje terug naar de blokkade(s) in het lichaam. TTC kosmische energie communiceert met ons chakra systeem. Als je worstelt met emotionele, mentale of fysieke problemen, dan kan dat een teken zijn dat jouw chakra’s uit balans zijn.
Je wordt meegenomen op jouw levenspad, terug naar waar de blokkades/trauma zijn ontstaan en mogelijk opgelost kunnen worden met deze behandeling. Door het trauma bij de wortel aan te pakken, Alles wat we meemaken ligt opgeslagen in ons lichaam en ook wat wij meedragen vanuit onze familielijn. Het kan zo zijn dat er in die lijn een psychische wond is opgeslagen en die niet direct de aandacht kreeg, die het op dat moment nodig had. Dit zorgt ervoor dat er blokkades kunnen ontstaan en de stroming van onze levensenergie wordt verstoord in dit leven en die jij onbewust met je mee kan dragen.
Tijdens een sessie dring ik diep door op cel- en energetisch niveau zodat niet alleen hedendaagse-, maar ook oude stukken kunnen worden aangeraakt om te kunnen transformeren / helen. Het lichaam schudt letterlijk de ballast los en van zich af. Een heel natuurlijk fysiologisch fenomeen om diep vastgezette spanningen los te laten. Energiewerk en lichaamsgerichte therapie kunnen het lichaam gereguleerd laten releasen, zonder triggers of situaties waar je nog niet aan toe bent! Je krijgt op dat moment wat je nodig hebt en aan kan.
Hoe ziet een behandeling TTC eruit? Je gaat liggen op de buik op een massagebank, je houdt je kleding aan en via drukpunten op jouw lichaam zoek ik de blokkades op. Hier ben ik bezig om in het verleden te werken. Dit duurt ongeveer 60 min. Soms gebruik ik ook edelstenen en stemvorken. Daarna draai ik je op je rug en werk ik in het veld vanuit heden. I sluit af met de chakra’s in balans te brengen voor innerlijke rust. Daarbij kan ik ook een afgesproken intensie plaatsen. Dit duurt ongeveer 30 min.
Voor wie is Talking to the chakra’s? TTC is geschikt voor mensen van alle leeftijden, inclusief kinderen die hun trauma’s niet opnieuw hoeven te beleven. Het is effectief bij diverse klachten zoals piekeren, onzekerheid, woede, frustraties, vertrouwen, angsten, overgewicht, ontstekingen, migraine, slapeloosheid, onverklaarbare pijnen, vruchtbaarheidsproblemen en depressiviteit. Ook voor degenen die hun Cosmic poort willen openen om energetische verstoringen op te lossen en het ontwaken van hun energie te bevorderen. Contra indicatie: Zwangerschap In de eerste sessie beweegt niet iedereen, omdat lichaamsreacties afhangen van individuele bewustzijnsniveaus en het vermogen tot overgave. Hoewel het lichaam de energie vaak snel herkent, vereist volledige beweging soms meer lichaamsbewustzijn en aanpassing aan de hoge frequentie, wat tijd vergt. Zelfs na een tweede of derde sessie kan het zijn dat je niet beweegt. Niet iedereen is meteen klaar voor fysieke veranderingen. Vertrouw op het geleidelijke innerlijke proces en geef jezelf de ruimte om te wennen aan de trans formatieve reis naar meer

Voor wie is TTC geschikt

TTC is geschikt voor mensen van alle leeftijden, inclusief kinderen die hun trauma’s niet opnieuw hoeven te beleven. Het is effectief bij diverse klachten zoals piekeren, onzekerheid, woede, frustraties, vertrouwen, angsten, overgewicht, ontstekingen, migraine, slapeloosheid, onverklaarbare pijnen, vruchtbaarheidsproblemen en depressiviteit. Ook voor degenen die hun Cosmic poort willen openen om energetische verstoringen op te lossen en het ontwaken van hun energie te bevorderen. Contra indicatie: Zwangerschap In de eerste sessie beweegt niet iedereen, omdat lichaamsreacties afhangen van individuele bewustzijnsniveaus en het vermogen tot overgave. Hoewel het lichaam de energie vaak snel herkent, vereist volledige beweging soms meer lichaamsbewustzijn en aanpassing aan de hoge frequentie, wat tijd vergt. Zelfs na een tweede of derde sessie kan het zijn dat je niet beweegt. Niet iedereen is meteen klaar voor fysieke veranderingen. Vertrouw op het geleidelijke innerlijke proces en geef jezelf de ruimte om te wennen aan de trans formatieve reis naar meer.

Wat kost een TTC behandeling?

Kosten: Kinderen vanaf 0 t/m 7 jaar €50 45 minuten Traject Talking to the Chakra’s with Kids Traject tm 7 jaar €130.00 3x TTC Healing sessie met een tussenpozen van max 3 weken. 1e behandeling boek jezelf in. De rest plannen we samen. Kinderen 8 t/m 17 jaar €70 60 minuten Traject Talking to the Chakra’s with Kids 8 tm 17 jaar €190 3x TTC Healing sessie met een tussenpozen van max 3 weken. 1e behandeling boek jezelf in. De rest plannen we samen. Vanaf 18 jaar investering in jezelf €125 1 uur en 30 minuten Traject Talking to the Chakra’s healing sessies €355 3x TTC Healing sessie met een tussenpose van max. 3 weken. De eerste sessie boek je zelf de rest plannen we samen. De sessie is niet gericht op de aanpak van psychische stoornissen en evenmin bedoeld als vervanging voor -een medische behandeling of voor zinvolle geestelijke gezondheidszorg. Tijdens de sessie wordt er geen enkele poging gedaan om een psychiatrische diagnose te stellen of een dokter-patiënt relatie tot stand te brengen.

Laat je meevoeren op een reis van innerlijke transformatie met een ‘Talking to the Chakra’s’ sessie! Ontdek de magie van spanning loslaten via je handen en herstel de connectie met je lichaam. In deze sessies, geen gewone gesprekken, maar een ontmoeting met je diepste zelf. Voel de spanning wegvloeien, oude energie los te laten en ruimte te maken voor helende kracht. Sta in verbinding met je lichaam, luister naar de fluisteringen van je ziel en laat trauma’s los. Deze sessies zijn een poort naar persoonlijke groei en zelfliefde. Of je nu worstelt met verleden pijn, stress of gewoon op zoek bent naar een dieper begrip van jezelf, ‘Talking to the Chakra’s’ is de sleutel tot innerlijke balans. Ontdek de harmonie van zelf herstellend vermogen met Talking to the Chakra’s Healing. Begin jouw reis naar rust, balans en welzijn.

Kom in contact!