Soul Body Fusion

Soul Body Fusion® is een eenvoudige energetische methode, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt, waarmee blokkades (angst) op mentaal, emotioneel en fysiek niveau opgelost kunnen worden. Het helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht. Je ziel, die weet wat de bedoeling is en jouw hoogste goed wil dienen.

Het versnelt het proces van trouw worden aan jezelf. Je zelfhelend vermogen kan herstellen en versterken. Je kan meer verbinding, harmonie, energie en levenskracht in leven ervaren, en letterlijk meer Zelf-vertrouwen. Ook kan je spiritueel bewustzijn in een stroomversnelling komen.

WAAROM IS DIT NODIG?

Ieder van ons heeft een unieke prachtige ziel, die zo graag tot uiting wil komen. Maar vaak ervaren we dat we deze niet goed kunnen horen, voelen of eren.

Bij vele van ons zijn lichaam en ziel niet op elkaar afgestemd door grote of subtielere trauma’s van het leven zoals ziekte, misbruik, afwijzing, teleurstellingen, hard werken of onzekerheid. Of, zoals nu, door dit huidige ’trauma’ (of kans) die inspeelt op collectieve en oude angst. Dit kan ons het zicht op volledige perceptie van onszelf en de wereld om ons heen benemen. Een gevoel van afgesneden zijn. 

Wanneer wij verlangen naar een heldere verbinding met ons ware zelf of hogere bewustzijn, zullen wij dit grote licht met hogere vibratie volledig in ons fysieke lichaam dienen te brengen. We zijn hier ons alleen vaak niet van bewust en weten niet hoe. Hierdoor kunnen we het gevoel hebben het leven te leiden met een gevoel van gemis of niet helemaal aanwezig te zijn.

De sessie’s

Soul Body Fusion® werkt door het werken met de kracht van intenties en de ‘space holding’ hiervoor.

Een SBF interventie duurt 2 x 10 minuten. Tijdens de daadwerkelijke fusion zit.

De fusion duurt 2 x 10 minuten, met een kort pauze ertussen om een glas water of kop thee te drinken.

Een optimale Soul Body Fusion® behandeling bestaat uit 3 sessies.

Wat merk je tijdens een sessie:

Wat mensen kunnen merken tijdens een fusion varieert van helemaal niets, tot wat licht in het hoofd, tintelingen, misselijkheid, kleine schokjes, diepe rust, een gevoel van thuiskomen, blijheid of van alles door elkaar. Dit verschilt van mens tot mens en van sessie tot sessie.

Resultaat

Resultaat:

Jouw ziel is uniek, en waar jij nu staat in jouw leven is uniek. Een standaard resultaat laat zich daardoor niet voorspellen.

Maar wat er gebeurt is that your soul knows best. Wanneer de connectie tussen lichaam en ziel door de SBF sessies ten diepste is hersteld zijn de resultaten subtiel doch verbluffend merkbaar.

Verwacht een bepaalde lichtheid waarmee jij makkelijker in het midden van jouw midden kunt blijven. Verwacht meer kalmte. Verwacht dat je, meer trouw gaat worden aan wie je werkelijk bent.

Verwacht een boost in je herstel of van dat wat er gezien of genezen mag worden. Het zal jou en onze hoogste goed dienen.

Je kunt op een natuurlijke manier harmonie, potentieel, meer energie en innerlijke wijsheid gaan ervaren.

Wanneer het licht van jouw Ziel toegang krijgt tot alle cellen van jouw lichaam kan het de leiding gaan nemen, gaat het meer stromen en versnellen de dingen zoals dat voor jou de bedoeling is. Het kan je helpen hier met ease and grace doorheen te komen.

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf, je energielichaam, het lichtwezen dat je bent. Je kan meer en meer bezieling brengen, in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, van binnen uit naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde…

Kosten

Aanbevolen wordt om minimaal 3 sessies achtereen te boeken om het proces in gang te zetten. Na de eerste sessie in principe een week later en vervolgens nog weer twee weken daarna.

  • 3 sessies   € 129,–

Neem contact op